GÖRÜNMEYEN TEHLİKE: KEDİLİ KADIN OLABİLİR MİSİNİZ?

 

Siz de mi kedileri çok seviyorsunuz? Onları görünce, ağzınızla burnunuz yer mi değiştiriyor? Bir kedi sesi duyunca insanlıktan mı çıkıyorsunuz? Eğer bu sorulara cevabınız evet ise kedili kadın olma ihtimaliniz maalesef çok yüksek .Ve aşağıdaki maddelere uyuyorsanız; üzgünüm ama siz bir kedili kadınsınız!

1)Sürekli kedilerden bahsediyorsanız

Diyelim ki bir arkadaş ortamındasınız ve arkadaşlarınız alışverişten, makyajdan, haberlerden, çok lüzumu varmış gibi youtuberların yaptıklarından bahsediyor. Birbirlerine capsler gösterip, gülüyorlar. Sizin ise tüm bahsetmek istediğiniz kediler... Açıp bir kedi videosu gösteriyorsunuz. Arkadaşlarınız gözlerini deviriyor ama size göre çok komik işte. Ya da açıp normal bir kedi videosunu ağzınız kulaklarınızda izliyorsunuz. İnsanlar sıkılıyor. Çok matahmış gibi herkese de gösteriyorsunuz. Bütün gün, sevgilinize de dahil olmak üzere herkese kedilerden bahsediyorsunuz. Tanıdık geldi mi?


2)Kediler, bebeklerden daha sevimli geliyorsa








Millet size çoluğunu çocuğunu gösteriyor ve sizin için bir şey ifade etmiyor mu? "Peh, insanın küçüğü işte" mi diyorsunuz? Siz onlara kedileri mi göstermek istiyorsunuz? Ya da belki de çocuk bile yapmayacaksınız, kedi yeter diye düşünüyorsunuz. Dın dın! Siz kedileri çocuklardan daha sevimli buluyor ve çocuk yerine kedi tercih ediyorsunuz. 

3)Her gördüğünüz kedinin peşinden koşuyorsanız








Evet, tam olarak bu ördek gibi görünüyorsunuz...

Örneğin bir yerde arkadaşlarınızla oturuyorsunuz ya da biriyle sokakta yürüyorsunuz. Ama sizinle konuşmak ne mümkün! Yine bir yerlerde bir kedi görmüşüsünüzdür ve ona doğru koşmaktasınızdır. Yanınızdaki anlatıp, dursun. Kendi kendine konuşur o; ne de olsa. Arkadaşlarınız sinir krizi geçirip dursun. Boş verin. Kim takar arkadaşı...İşte eğer böyle her duyduğunuz "miyav" sesinin peşinden deli gibi gidiyorsanız; her gördüğünüz kediye atlıyorsanız; tebrikler! Kedili kadın olmaya bir adım daha yaklaştınız. 

4)Evde on beş tane kediniz varsa












Şurada kedisiz bir alan mı kalmış?

Evet, malumunuz bu, en büyük kriterlerden biridir. Sokakta gördüğünüz her kediyi evinize alıyor olabilirsiniz. Evde artık oturacak yer yoktur ve hayvanat bahçesine dönmüştür. Ya da dışardayken elinizde sürekli yemle dolanıp, bütün kedileri besliyorsunuzdur ve komşularınız sizden nefret ediyordur. Is that you?

5)Sosyal medyada sürekli kedi paylaşıyorsanız









Profil fotoğrafınız da vesikalık kedi mi? 

Sosyal medyada millet lüzumsuz bir şekilde ne yiyip içtiğini, kendini, ve nerelere gittiğini paylaşıyorken; siz kedi mi paylaşıyorsunuz? Gerçi onlardan daha iyi yapıyorsunuz ama siz de yedi yirmi dört kedi paylaşmayın canım. Arada faydalı bilgiler falan da gösterin insanlara. "Bu manyak da sabah akşam kedi paylaşıyor" demesinler. Milletin ağzı torba değil ki büzesin...


6)Kediler sizden bıktıysa

Belki böyle yaparsam beni tanımaz...

Her gördüğünüz yerde hayvancağızları sıkıştırıyorsanız, öpüyorsanız; sizden bir ihtimal bunalmış olabilirler. Sizden kaçmanın yollarını arıyor olma ihtimalleri de yüksek. Bir de üstüne, karşısına alıp onlara dert anlatanlar var. Yok, siz o seviyede değilsinizdir canım! Sadece şunu belirtelim, kediler özgürlüklerine düşkün hayvanlardır. Öyle mıncıklanmaktan çok hoşlanmazlar. Oyuverirler bir gün gözünüzü vallahi.

Skorunuz kaç çıktı? Altıda altı mı? Üzülmeyin. Yalnız değilsiniz ki. Sizin gibi bir sürü deli var etrafta. Onlarla arkadaş olun. Ama sadece normal insanları çok kedi kedi diye darlamamaya özen gösterin. Yoksa bir gün bir bakmışsınız; etrafınızda sadece kediler, evde oturuyorsunuz... Aman dikkat!

Not: Yazarın kendisi de bir kedili kadındır

Yorumlar

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar