SAKALSIZ ERKEKLER MÜBAREKLERİ MAĞDUR EDEMEZ!





Fatih Medreselerinin televizyon kanalında yayınlanan “Saklı Gerçek’in” sunucusu programda sakalsız erkeklerle ilgili bir açıklama yaptı. Duymuşsunuzdur diye tahmin ediyorum sevgili arkadaşlar. Beyefendi, erkeklerin zaten giderek kadına benzediğinden, saçını uzattığından şikayet etti ve uzaktan görüp bir erkeği rahatlıkla kadın zannedebileceğini, bu yüzden de aklından türlü düşüncelerin geçebileceğini söyledi. Ve erkeklerden sakal bırakmalarını talep etti.

Şimdi ben buradan o erkeklere sesleniyorum; Eyy sakalsız erkekler! Sizin hiç vicdanınız yok mu? Bu adamların duygularıyla oynamaya ne hakkınız var? Siz de biliyorsunuz ki bu mübarekler biraz hassas insanlar. Hep elleri yüreklerinde dolaşıyorlar. Kadına benzer herhangi bir şey gördüklerinde hemen heyecanlanıyorlar. E sizi uzaktan görüp umutlanıyor, yakınına geliyorsun bir bakıyorlar erkek! Sizin yüzünüzden bu mübarekler mağdur oluyorlar ve psikolojileri bozuluyor. Bunun hesabını kim, nasıl verecek? Sorarım size…



Muhterem Saffet beyin, izleyenlerin yüreğini dağlayan videoda da söylediği gibi zaten erkeği kadından ayıran topu topu iki uzuv var. Biri görünmüyor içeride, sen sakal da bırakmazsan uzaktan bu adamlar senin cinsiyetini nasıl anlasın? Yaklaşana kadar da nereden bakarsan bak kırk-elli saniye geçiyor. Takdir edersiniz ki bu süre bir kadını görüp de türlü düşüncelere girmek için çok yeterli bir süre.

Hayır, önce pembe tişört giydiniz bir şey demedik. Yok, küpe, yok uzun saç derken şimdi de bu… Tekrar söylüyorum bu mübarekler saf insanlar. Sizin bizim gibi değiller. Uzaktan görünce erkek olduğunu hemen anlayamıyorlar. Doğal olarak da türlü düşüncelere giriyorlar. Sonra ne oluyor? Hayal kırıklığı... Mübarekler mağdur! Lütfen biraz duyarlı olalım.

Winter is coming


Malum kış geliyor. Bu mevsimin mübarekler için en zor geçirilen mevsim olduğundan bahsetmeye gerek yok. Biraz duyarlı bir insan bunu zaten bilir. Şimdi erkekler çok soğuktu bilmem neydi diye gidecek k.çını başını kapatan montlar giyecek, kapüşonları kafalarına kadar çekecek... Bu mübarekler bizim cinsiyetimizi anlar mı, bizi kadın zannedip türlü düşüncelere girer mi… Kimse düşünmeyecek bunları. Bakın, uyarıyorum. Bizim hassas kardeşlerimiz her ihtimale karşı, gördüğüm belki kadındır diye türlü düşüncelere girebilir. Sonra ne oldu? Yine psikolojisi alt üst oldu. Lütfen beyler, bunlara dikkat edelim. Birazcık duyarlı olsanız bir yeriniz eksilmez yani. Yüzünüzü gözünüzü sarıyorsanız bari en azından sakalları dışarıda bırakın. Mübareklerin duygularıyla böyle hunharca oynamaya kimsenin hakkı yok...

Yorumlar

  1. hahaaa çok eğlendim okurken.aslında traji komik. Allah o mübarekleri bildiği gibi yapsın. Akıl yoksunu, insan israfları.

    YanıtlaSil
  2. Ülkemden insan manzaraları, gerçi bunlara insan demeye de utanıyorum lakin ne yapayım. Çok güzel bir dille eleştirmişsin. :)

    YanıtlaSil
  3. Gerçekten önemli bir konuya dikkat etmişsin. Narin ruhların incinmemesi için çok dikkatli olmamız gerekiyor:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet özellikle siz! Profile bakıyorum da sakal yok gibi...

      Sil
  4. Güzel bir eleştiri yazısı olmuş :) Tebrik ederim :)

    YanıtlaSil
  5. Çok iyi yazı olmuş, bu tür eleştiri içeren kinayeli yazıları çok severim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler:) Ben de çok severim ironi olan yazıları. O anlamda Zaytung'u çok beğeniyorum mesela. Eskiden beri takip ediyorum.

      Sil
  6. Hahaa iste bekledigim bakiş acisiiii 😀 tamda sana uygun olmus Yaseminn eline saglik. Bak bide bugün senin huy analizini yayinlicam. Tutcak mi bakalim 😀

    YanıtlaSil
  7. Kimin eli kimin cebinde olduğu belli olmayan bir toplum olup çıktık velhasılı kelam. Biz güleriz her zaman ağlanacak halimize.

    YanıtlaSil
  8. 😂 Çok beğendim..Kalemine sağlık 😂

    YanıtlaSil
  9. Gerçek islam budur bana göre. Bende uzun aradan sonra sinek kaydı traş olmuş ve yakışmadığını düşünürken denk geldim yazına :D
    Bu travesti görse "erkekliği" tahrik olur o zaman, adamın sözlerinden bunu anladım.

    YanıtlaSil
  10. Bu yazını çok beğendim, ne güzel bir dille eleştirmişsin :) Böyle eleştiri yazıları okumak da yazmak da çok hoşuma gidiyor. Yeni yılda ben de biraz böyle yazılara başlamayı düşünüyorum :)
    Takibe de aldım seni, yeni yazılar yazdıkça yazıların blog listemde görünecek artık :)
    Şimdi de hikayelerine bakacağım :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben genelde bu tarz yazmayı seviyorum. Bakma yukarıda mıymıy şiir yazdığıma. Bazen işte uyuzluğum tutuyor:))

      Sil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar